TRAJANJE:

Ena stopnja tečaja tujega jezika traja 4 in pol dni, sestavljena je iz dveh sklopov. Prvi sklop traja dva in pol dneva, drugi sklop dva dneva.

Usposabljanja med tednom in vikend usposabljanja: Vikend usposabljanje se prične v petek zjutraj ali popoldne in traja do nedelje. Drugi sklop se prične v petek dopoldne in traja do sobote zvečer.

Izbrane lokacije: hoteli ali kmečki turizmi, ki nudijo udobje za udeležence tečaja, kar pomeni sobe I. kategorije, zdravo prehrano in urejeno okolje. Tečaj lahko poteka tudi v podjetju v popoldanskem času, vendar je kakovost sprejemanja znanja manjša kot ob zgoraj omenjenih pogojih.

OBSEG:

50 šolskih ur dinamičnega učenja z učiteljem in 14 sproščanj in ponavljanj znanja v alfa, theta in gama stanju zavesti. Celotna časovna konfiguracija tečaja je prilagojena skupini in njeni dinamiki, prav tako učna snov z zaključnim testom. Možnih je več stopenj, od osnovne do najvišje, ali pa specializirane za različne poslovne usmeritve (npr. poslovni jezik za managerje, tehnični kader, gostinske delavce,…)